Du har helt sikkert prøvet det: læst en virkelig god bog og sukket efter en filmatisering. Men filmatiseringer fremkalder også et væld af følelser, for hvad nu hvis skuespillerne er helt forkerte, eller instruktøren ikke får det hele med i filmen? Følelserne er mange, når en bog bliver til en film, og vi har beskrevet fire af stadier, som du med stor sandsynlighed har oplevet.

Øjeblikkelig glæde

Happy 30 Rock GIF - Find & Share on GIPHY

Yes! Yes! YES! En helt fantastisk bog bliver endelig lavet til en film eller serie, og du kan næsten ikke få armene ned af begejstring.

Pludselig panik

Scared Dean Winchester GIF - Find & Share on GIPHY

Bedst som din begejstring ingen ende vil tage, rammer panikken dig pludseligt. Hvem er på rollelisten? Hvad nu, hvis de caster de forkerte, og hvad nu hvis den slet ikke er tro mod bogen, eller den viser sig at være *gisp* dårlig?

Endeløs utålmodighed

Bored Brooklyn Nine Nine GIF - Find & Share on GIPHY

Bedst som du er kommet overens med alle dine mange følelser og spørgsmål, eller du bare har slået koldt vand i blodet, går det op for dig, hvor lang ventetiden er, og helt nye følelser kommer på banen. Der er nemlig evigheder til filmen har præmiere.

Gensynsglæde

30 Rock Lets Do This GIF - Find & Share on GIPHY

Vi kommer ikke uden om, at ventetiden ofte er lang, men i mellemtiden kan du fordrive tiden med at genlæse bogen, og et gensyn med en god bog er altid godt.