Teri Terry er forfatteren til trilogien SLETTET, der handler om pigen Kyla, som har fået slettet sin hukommelse. Fuldstændigt. Derudover står hun også bag MIND GAMES.

Hun har boet i Frankring, Canada, Australien og nu England. Det at flytte rundt konstant, har holdt hende lidt på afstand, og hun har været i stand til at kigge ind på livet. Derfor er hun besat af karakterer, som ikke hører til nogle steder eller befinder sig på helt ukendt grund.

Teri Terry har altid været god til at underholde sig selv, men har også fået hjælp af Banrock, hendes muse. Banrock er en kanin, men ikke den slags som hopper rundt i haven. Han er en tøjkanin, der foretrækker at drikke mocktails og leve det gode liv frem for at grave huller i jorden.

Og det med at underholde sig selv ser hun som en god idé: “Jeg har altid levet i min egen verden. En verden hvor de gængse moderegler ikke gælder. Derfor har jeg også snakket meget med mig selv, og Banrock selvfølgelig. At tale med sig selv – og at føre endeløse opdigtede samtaler – er god træning til at blive forfatter. Jeg har altid fundet på detaljerede historier og elskede at lege med ordene.”

Det har dog været en lang rejse. Hun har været advokat, optiker og arbejdet på skoler og biblioteker. Men historierne har altid summet rundt i baghovedet på hende, men det var først, da hun flyttede til England i 2004, at historierne tog over. Og det er som sagt blevet til flere bøger siden.

Foto: Pako Mera

Har du læst om Teri Terry på bloggen?
Har du set hendes tweets?
Teri Terry Teri Terry @TeriTerryWrites Day 4 of @teambkmrk #bkmrkteentour so this must be Southampton! @RegentsParkCC & Testwood School @irenabrignull @chrisrusselluk @LeoAuthor 8 hours ago
Teri Terry Teri Terry @TeriTerryWrites Chilling on the delayed train after a very long day! @chrisrusselluk and missing @cat_clarke https://t.co/0SbXrI8anW 23 hours ago
Teri Terry Teri Terry @TeriTerryWrites @cat_clarke @chrisrusselluk @TeignSchool Nice lunch you missed 😉 1 day ago
Følger du Teri Terry på Instagram?