Er du også en ægte serielæser, hvor én bog aldrig helt er nok? Vi har kastet vores seriekærlighed på Frøken Peregrines sælsomme børn. Foruden at serien er virkelig god og har nogle fede karakterer, er det også en anderledes fantasyhistorie om et kapløb mod tiden, kampen mellem det gode og det onde og stærke venskaber. Det er bare nogle af grundene til, at vi elsker serien. Her får du tre mere.

Børn med mystiske evner

Surprise What GIF by Brett Eldredge - Find & Share on GIPHY

Ja, du læste rigtigt – børn med mystiske evner! Det lyder måske som noget du kender, men vent nu og se. Historien handler om Jacob, der er vokset op med sin bedstefars historier om et mystisk børnehjem, hvor børnene har mærkelige evner. Da Jacobs verden vendes på hovedet, viser det sig, at historierne faktisk er sande. Han tager af sted for at finde børnehjemmet, men opdager snart at børnene ikke er mørket af tiden, og at de skjuler sig for nogen, men hvem og hvorfor?

Hvad gemmer sig i mørket?

Bring It Women GIF by Feminist Fight Club - Find & Share on GIPHY

På sin rejse for at finde frem til børnehjemmet, lærer Jacob også, hvorfor det er så svært at finde. Børnene gemmer sig nemlig for noget, der lurer i mørket, og som truer med at ødelægge dem. Problemet er bare, at de ikke kan se farerne, og hvordan forsvarer man sig mod usynlige farer? Bøgerne vil give dig kuldegysninger og fastholde dig med spænding fra start til slut.

Eventyret fortsætter

Happy The Office GIF - Find & Share on GIPHY

Kender du det, når du er i gang med en virkelig god bog, og du ikke vil have, at den skal slutte? Med Frøken Peregrines sælsomme børn-serien slutter historien ikke, når du læser når læser den sidste side i den første bog, for historien strækker sig over tre bøger. Perfekt til dig, der elsker at serielæse!

Se bøgerne