Mangler du en stærk historie, der handler om kærlighed? Find inspiration til din næste store læseoplevelse blandt tre af vores LGBTQ-bøger, der understreger, at kærlighed er for alle.

Griffins verden bryder sammen, da hans ekskæreste og store kærlighed, Theo, mister livet i en drukneulykke. Selvom Theo var kommet videre med en ny kæreste, var Griffin overbevist om at de ville finde sammen igen en dag. Efter Theos død føler Griffin at den eneste, der virkelig forstår hans sorg er Theos kæreste Jackson. Men det nye venskab får ikke Griffin til at få det bedre. Tvangstanker og destruktive valg tager over, og mørke hemmeligheder truer med at flå ham i stykker. Hvis han skal have håb om en fremtid, må han først konfrontere sin fortid.

>> Læs den hvis du vil berøres af en realistisk kærlighedshistorie om nødvendigheden af at gøre op med sin fortid. 

Simon Snow er troldmand, og den absolut værste Udvalgte, der nogensinde har været, især hvis man spørger hans værelseskammerat Baz. Han er ikke nær så god med en tryllestav, som det forventes af ham og han er langt bedre til fejlagtigt at sætte ild til ting, end til at redde verden. Simons liv er heller ikke let: Hans mentor undgår ham, kæresten har slået op med ham, og der er et magi-ædende monster, som har forklædt sig som Simon. Og så er der selvfølgelig Baz …

>> Læs den hvis du er vild med episke spøgelseshistorier fyldt med kærlighed og kys – og magi, selvfølgelig! 

I løbet af et døgn vil Adams liv forandre sig fuldstændigt, og han er nødt til at give slip på den smerte, der fylder i hans liv: Hans far er byens præst og vil ikke acceptere en homoseksuel søn, hans ekskæreste benægter at det de havde sammen var kærlighed, og hans bedste ven, Angela, som er en af de få, der accepterer ham, skal flytte til udlandet. Imens Adam kæmper for at finde sin identitet, prøver et magtfuldt væsen fra underverdenen at hjælpe en forvirret og vildfaren sjæl til også at give slip.

>> LÆS DEN HVIS DU ER TIL STÆRKE HISTORIER DER BLIVER HOS DIG EFTER ENDT LÆSNING, MED ET HINT AF NOGET OVERNATURLIGT.